10 jun. 2010

Google Maps Navigation: Navegador GPS i cerca per veu a Android

Començam sa primera entrada amb una noticia que ha sortit avui mateix, i que sa majoria de blogs ja han publicat: S'ha activat sa navegació per veu de Google Maps i també es reconeixement de veu en Espanyol.

Sa navegació està disponible automàticament tant a Google Maps com a s'aplicació especifica "Navegador", que té una fletxa de color blau com a icono. Aquí vos deix un video de's funcionament:
Es reconeixement per veu també s'ha activat automàticament, de forma que ara ja podem cercar per exemple a Google xerrant, sense haver d'escriure res. Lo que no m'acaba de convencer és que abans, quan estava domés en anlgès si tu donaves una ordre de veu a través de's Widget de cerca com per exemple: Call to PepLluis, automàticament cridaves. Ara únicament cerca a internet lo que dius. Teòricament per poder cridar ho hem de fer a traves de s'aplicació "Marcación por voz", però sa veritat es que no va GENS be...fa lo que vol, i es resultats que te done són ordres en anglès. Esperem que s'arregli

Aquí un video de reconeixement de veu, oficial de Google:


Au, això es tot per ara. Mem quanta gent veu això, ja que amb sos blogs tan bons que hi ha per enmig, no esper gaire coses. Però ja puc dir que tenc es meu propi blog!

Font: El Androide Libre

Pàgina oficial: Google