10 jun. 2010

iQue?ah, i….Phone!

Fa uns dies varen presentar es nou iPhone4, i sa veritat es que és un terminal de collons, tot s'ha de dir. Domés hi ha una cosa que m'emprenya. Que quedi clar que ni tenc res en contra d'Apple, de fet, si algú me vol regalar un iMac, MacBook, iPhone...jo encantat!


Be, sa qüestió és que lo que me molesta de Apple és sa seva política, així com també alguns de's seus "seguidors", o "devotos", com se les anomena a algunes webs o blogs. Sabem que no tothom és igual ni pensa igual, pero si que hi ha Fanboys que lo que digui Apple va a missa!I això és una cosa que no m'agrada, perquè crec que Apple s'aprofita d'aquesta gent, i en poques paraules, fa amb ells lo que vol. Cosa que tregui apple, cosa qque se vendrá...sigui lo que sigui. No m'estranyaría veure d'aquí poc un iWatch, un iCalc, un iPen, un iLoquelivolgueuposardarrere...Amb so nou iPhone4 s'han implementat millores molt interessants, com una ressolució de pantalla increïble, un diseny nou(m'agrada més que s'anterior), nou processador més potent, etc. Però després hi ha altres "novetats" que personalment, més que novetats son afegits. M'explic:

1. Ara amb so nou iPhone4 podem fer videocridades!UAUUU!Apple ens ho "ven" com una revolució increible, una sensació extraordinaria. Jo tenc un Nokia de fa uns 5-6 anys que ja tenia videocridada.

2. Amb so nou iPhone4 tenim multitarea!OOOHHH, quina passada!Ara podrem tenir es navegador obert mentres escoltam música, miram fotos a sa galeria i tenim es bloc de notes obert. Tenc un Nokia de fa uns anys que això ja ho feia.

3. Ara podrem posar un fondo de pantalla a ne's nou iPhone4!AAAALAAAA!Ja podrem tenir sa nostra foto preferida de fondo de pantalla. Es meu primer mòbil amb pantalla a color crec que ja ho podia fer.

4. Podem crear carpetes a s'escritori!LO MAS DE LO MAS!Ara ja no tendrem totes ses aplicacions escampades per sa pantalla, i les podrem juntar per categories! HTC ja fa anys que pot fer això.

.......

Està clar que són millores importants, però lo que no puc soportar és sa manera com ens ho volen vendre es de Apple. Pos sa mà a ne's foc que a partir d'ara, mèdis de comunicació, prensa, i usuaris faran comentaris com:

a) Quina pasada, ara puc veure a qui estic cridant!!

b) Això de poder fer 2 coses a la vegada és lo més gran!!

c) Mira que xulo, mira quin fondo de pantalla que he posat!!

d) ¡¡¡Apple revoluciona el mundo de la tecnología!!!

Hem de dir que si una cosa fa be Apple, és que sap vendre es seus productes, però mentres tenguin aquesta manera de fer "creure" a sa gent que lo que fan ells es millor i és un avanç/novetat/o lo que li vulguin dir...a jo me sap molt de greu però no ho entenc. No entenc com se poden aprofitar de sa gent, que se creu lo que ells diuen, i les veneren com a Deus. De fet, Apple se creu ser un Deu.Novetats? Revolucions? No les veig...

Crec que per avui ja basta...que si pos posts tan llargs sa gent no les llegirà!xD